İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet Bakır, Battalgazi İlçesi Muhtarlarıyla Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

27.08.2023 485

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Behçet BAKIR, Battalgazi İçesi mahalle muhtarları ile 6 Şubat 2023 depremi sonrası okullar hakkında okulumuz konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapmıştır.

Açılış konuşmasında Sayın Behçet BAKIR, yaşanan felaket sonrası muhtarların fedakarlığından bahsetti, okullar konusunda da İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yardımcı olmalarını istedi.

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hacı Mevlüt KILIÇ birleştirilen okullar hakkında bilgi verdi.

Resimler için tıklayınız:

meb_iys_dosyalar/44/01/180280/fotograf_galerisi_3493382.html